O nama – Smart Design brend je tvrtke

O nama – Smart Design brend je tvrtke

 

Smart design brand je tvrtke Gregić advisory čija je primarna djelatnost izrada i dizajn web stranica i web shopova. Tvrtka uspješno posluje diljem cijele Hrvatske, ali i šire već nekoliko godina (od 2017. godine) o čemu svjedoče naše reference koje možete vidjeti u nastavku. 

Vješti smo i rado sudjelujemo kako u malim tako i u većim projektima kojima smo potpuno posvećeni. Krajnji cilj nam je, naravno, zadovoljni klijent. Kako bismo to i postigli, osim elegantnog, pametnog i jednostavnog dizajna stranice koje izrađujemo su stabilne, sigurne (SSL certifikat), usklađene sa zakonskim odredbama (GDPR) i preostalim ključnim elementima koje propisuje određena djelatnost. Svjesni činjenice da je svakom klijentu ideja istaknuti se među konkurentima, u ponudu uključujemo i SEO optimizaciju.

Osim same izrade web stranica nudimo cjelokupnu uslugu digitalizacije poslovanja, što znači da se u našoj ponudi nalazi i usluga hostinga, vršimo zakup domena i ono najvažnije, nakon izrade stranice nastavljamo s potrebnim marketingom. Ako klijent želi iskoristiti uloženo u web stranicu i ostvariti maksimalnu korist naš tim vrši oglašavanje iste kroz kanale koji su najoptimalniji za pojedinu djelatnost uključujući izradu svih promotivnih materijala u digitalnom obliku.

Sve ostale detalje, kao i želje klijenata (koje prije svega smatramo partnerima) dogovaramo na obostrano zadovoljstvo u razumnim vremenskim i cjenovnim okvirima.

Dokaz naših uspjeha i pouzdanosti, osim naših dosadašnjih partnera su i certifikati, diplome i priznanja koje naši djelatnici posjeduju (SEO certifikat, DBA certifikat, GDPR certifikat, certifikat poslovne komunikacije). Osim navedenog naša tvrtka je u Google partner programu što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo određene beneficije pri suradnji.

Kako sve ovo ne bi bila prazna, već viđena priča, pozivamo Vas da nam se javite ako želite saznati više o nama.

Ako posjedujete znanja i vještine za koje smatrate da bi dobrodošle našoj agenciji budite slobodni poslati nam svoj CV i nekoliko riječi o tome zašto biste baš Vi trebali postati dio našeg tima.

Pisali smo još i o...