Web shop za aparate za kavu | referenca

Nedavno smo završili još jedan od naših web shopova, a sve u suradnji s predstavnicima tvrtke Alcazar d.o.o. Tvrtka Alcazar tvrtka bavi se uvozom, zastupanjem i distribucijom robe široke potrošnje, a naglasak je na aparatima za kavu i sadržajima namijenjenim za isto. Osim toga, na njihovom novonastalom web shopu mogu se pronaći i sredstva za održavanje i čišćenje te vrećice za usisavače, a sve od proizvođača u nastavku: MELITTA , SISMA , ISAP, TOPPITS i SWIRL.

Na web stranicama također je postavljena opcija kartičnog plaćanja putem Corvus Pay sustava, tako da aparate ili filtere za kavu i drugu robu iz njihovog asortimana možete bezbrižno kupiti i karticom. 

Svoje poslovanje proširili su na dvije lokacije te ih možete pronaći u Varaždinu i Splitu.

Ured i skladište Varaždin

Adresa: Vilka Novaka 48c,
42000 Varaždin

Telefon: 042/305-123

Ured i skladište Split:

Adresa: Put Brižina 2a
21212 Kaštel Sučurac

Telefon:  021/261-769

web shop za aparate

Pri dizajniranju i izradi web shopa pazili smo na funkcionalnost te na mogućnost samostalnog uređivanja sadržaja kako bismo klijentu omogućili unošenje izmjena i dodavanja/uklanjanja artikala te ažurnost u realnom vremenu. 
Boje vidljive na stranici izabrane su prema ranije izrađenom logotipu i željama klijenta.

Ako se aparati za kavu nalaze na Vašoj listi želja, svakako preporučujemo da provjerite možete li pronaći nešto za sebe upravo na web shopu za aparate za kavu tvrtke Alcazar.

web shop za aparate

Svoje komentare na ovaj web shop uvijek nam možete pisati na niže navedeni kontakt obrazac, a za sva pitanja, pohvale i kritike stojimo Vam na raspolaganju.

Naše preostale reference možete pogledati ovdje.

Pisali smo još i o...