SREDNJA ŠKOLA “ARBORETUM OPEKA”

Škola, donedavnog naziva: Poljoprivredna i veterinarska škola „Arboretum Opeka“, a sada Srednja škola „ Arboretum Opeka“  osnovana je  u Marčanu, davne 1958. godine kao vrtlarska škola upravo zbog blizine poznatog (u Hrvatskoj i šire) arboretuma  koji i danas ljepotom i bogatstvom biljnih vrsta oduševljava brojne posjetioce, a ujedno služi  i kao učionica na otvorenome budućim cvjećarima  i vrtlarima.

Izvor: www.ss-arboretumopeka-marcan.skole.hr/

U suradnji sa Srednjom školom “Arboretum opeka” postavili smo i dizajnirali web stranicu za potrebe škole. Web stranica sastoji se od glavnih sekcija: Odgoj i obrazovanje, Uspostava RCK-a, EU projekti, Upoznajte školu.

Od ostalih mogućnosti web stranica nudi dodavanje novosti u formi bloga, dodavanje i raspisivanje natječaja i javne nabave, prijavu na newsletter, dizajn i izradu newsletter kampanja. Web stranica također je prilagođena za osobe s invaliditetom i čitačima ekrana.

Web stranica dizajnerski i funkcionalno zadovoljava potrebe širokog spekra korisnika različitih uzrasta, od učenika do roditelja i profesora.

Pisali smo još i o...