Što smo sve radili u 2021. godini?

Dragi naši, iza nas je još jedna godina ispunjena uspješnim suradnjama i izvršenim projektima. Rješenja koja pružamo variraju od jednostavnijih web stranica do složenih web portala i web shopova za privatne i javne naručitelje. Kao i uvijek, Smart Design naglasak stavlja na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu isporučenog proizvoda i poštivanje ugovorenih rokova.  

U suradnji s Nacionalnim parkom Krka izradili smo web stranicu za projekt „Nepoznata Krka: skrivena blaga srednjeg i gornjeg toka rijeke Krke” koji cilja na valorizaciju srednjeg i gornjeg toka rijeke Krke i rasterećenje najposjećenije atrakcije u južnom dijelu nacionalnog parka. Provedbom projekta ostvarit će se pretpostavke za optimalno upravljanje područjem NP Krka.

U suradnji sa Srednjom školom „ Arboretum Opeka“ osnovanom u Marčanu, davne 1958. godine izradili smo web stranicu pod projektom naziva Uspostava regionalnog centra kompetentnosti u poljoprivredi  „Arboretum Opeka“, a s ciljem stvaranja uvjeta za pružanje teorijskih i praktičnih vještina učenicima i odraslim polaznicima u strukovnom obrazovanju te povećanjem njihovih mogućnosti ulaska u tržište rada.

Uspješno provodimo projekt izrade baze podataka za Visoko gospodarsko učilište u Križevcima. Rezultat je inovativni softverski proizvod namijenjen internoj upotrebi i sistematizaciji podataka učilišta. Softversko rješenje koje je nastalo kao rezultat suradnje olakšava unos, sistematizaciju i pregled podataka u realnom vremenu za neograničen broj korisnika sustava.

Ove godine preuzeli smo web stranicu Grada Osijeka nudeći djelatnicima konstantnu korisničku podršku pri pravovremenom objavljivanju novosti, natječaja i ostalih kategorija obavijesti brinući pri tome da stranica uredno funkcionira i bude nadograđena na najnovije verzije sustava koje koristi, a eventualni kvarovi riješeni u najkraćem mogućem roku.

Sretnu i uspješnu Novu 2022. godinu žele Vam djelatnici naše tvrtke i brenda Smart Design. Zahvaljujemo vam na povjerenju i dobroj suradnji kojoj se nadamo i u nadolazećoj godini.

Iris Gregić

Pisali smo još i o...