Znate li koje su neke od najboljih web stranica izrađenih u 2021. godini?

U ovom članku govorit ćemo o 7 najboljih web stranica u prošloj godini izrađenih pomoću alata za izradu web stranica ili CMS-a.

Jedna od njih je Sasaki.com, tvrtka koja radi 65 godina i samo nastavlja rasti. Njihov stil dizajna spaja mnoge različite pristupe kako bi se stvorio koncept dizajna koji se kreće prema naprijed.

Njihova web stranica ima moderan dizajn, odlične fontove, zanimljive animacije i visokokvalitetne fotografije.

Na svojoj stranici Projekti imaju traku za pretraživanje kako bi pronašli tražite li neki određeni projekt iz dizajna i arhitekture i filtere ako želite pogledati njihove projekte u određenom sektoru ili regiji. Pojedinosti svakog projekta uključuju višestruke kvalitetno snimljene fotografije iz svih prostorija i kutova, a svaka fotografija ima precizan opis koji ju detaljno opisuje.

Web stranicu Sasaki.com možete pregledati na linku www.sasaki.com

Allbirds je dizajnerski vrlo kvalitetan web shop koji prodaje muške, ženske i dječje , kako navode, super udobne casual cipele. Izrađene su od prirodnih materijala poput vune.

Stranica za e-trgovinu, odnosno web shop ima odlične slike i intuitivan protok informacija za potencijalne kupce. Također imaju odlično razrađen remarketing: kad god posjetitelj posjeti stranicu proizvoda, ali ne kupi proizvod, ti se proizvodi prikazuju pod „Pogledaj još jednom“ na vrhu početne stranice (bez obzira je li posjetitelj prijavljen ili nije).

Web stranicu Allbirds.com možete pregledati na linku www.allbirds.com

Jones Bar-B-Q smješten u Kansas Cityju poznat je po svojim okusima. Restoran je započeo s radom davne 1970. godine i od tada je narastao u proizvodnju umaka koji se mogu kupiti online s bilo kojeg mjesta u svijetu. Za web stranicu odabrali su paletu boja na bazi crvene boje za brendiranje pa ih posjetitelji odmah povezuju s nečim vrućim ili uzbudljivim. Također imaju jasnu navigacijsku traku i odvojeni istaknuti gumb za poziv na akciju, „Kupnja umaka“.

Web stranicu jonesbbqkc.com možete pregledati na linku www.jonesbbqkc.com

Nepoznata Krka dodatna je web stranica Nacionalnog parka Krke. Prikazuje detaljne informacije o nacionalnom parku te sadrži pješačke i biciklističke rute putem Google Mapsa kako bi posjetiteljima olakšala navigaciju kroz nacionalni park.

Sadržajem dominiraju fotografije prirode i životinjskog svijeta uz dosta praznih – bijelih prostora kako bi se naglasio sadržaj.

Web stranicu nepoznata-krka.eu možete pregledati na linku www.nepoznata-krka.eu

A fork and a pencil je sveobuhvatna i čista web stranica za sve vaše želje za receptima. Pronađite recepte za temeljene na obrocima uz napitke i još toga. Možete se pretplatiti na mjesečne novosti kako bi vam recepti bili isporučeni direktno u vaš inbox.

Web stranicu aforkandapencil.com možete pregledati na linku www.aforkandapencil.com.

Meiwen See je profesionalni fotograf koji se bavi fotografijom putovanja, ljudi, uredništva i interijera. On je također dizajner koji kombinirajući svoje brojne umjetničke talente pomaže svojim klijentima s brendiranjem, marketingom i umjetničkim vodstvom.

Njegova web stranica je minimalistička. Na početnoj stranici ima dvije glavne stvari: kratku biografiju i svoj portfelj fotografija i dizajna s nekoliko istaknutih stavki. Minimalna navigacijska traka pomaže posjetiteljima da pronađu više stavki njegovog portfelja, kontakt obrazac ili primarne profile društvenih medija.

Web stranicu meiwensee.com možete pregledati na linku www.meiwensee.com

Superlist, aplikacija za produktivnost, prilično briljantno primjenjuje princip pravila 5 sekundi. Alat koji pomaže da timovi rade na svojoj učinkovitosti i načinu suradnje.

Web stranicu superlist.com možete pregledati na linku www.superlist.com

Iris Gregić

Pisali smo još i o...