CRM SUSTAV HubSpot

HubSpot je sveobuhvatna CRM platforma sa raznim alatima koji su vam potrebni za brži rast.

HubSpot je sveobuhvatna CRM platforma sa raznim alatima koji su vam potrebni za brži rast - bez obzira želite li povećati broj potencijalnih leadova i kupaca, ubrzati prodaju, usmjeriti korisničku uslugu ili imati kompletnu marketing automatizaciju od Newslettera do Google i Facebook oglašavanja.

HubSpot pruža alate za olakšavanje i automatizaciju svih vaših poslovnih procesa. Alat nam nudi značajnu uštedu troškova, eliminaciju ponavljajućih i operativnih zadataka, automatizaciju, opsežnu analitiku i praćenje korisnika, te rješenje za povećanje prihoda i optimizaciju prodajnih procesa. 

HubSpot povezuje različite alate na jednom mjestu: CMS, CRM, alat za newsletter, alat za planiranje društvenih mreža, SEO optimizaciju, alat za oglase, alat za chat i chatbotove, naprednu analitiku svih poslovnih procesa, praćenje vaših kontakata, leadova i dealova.

HubSpot također ima mogućnost integracije s većinom vanjskih aplikacija od vaše web stranice, internet trgovine i kontakt obrazaca do određenih sustava za izradu i izdavanje ponuda i računa te fiskalizaciju. 

Zanima vas više o implementaciji sustava? 

OPIS IMPLEMENTACIJE

Proces implementacije HubSpot CRM sustava u vaše poduzeće

Proces implementacije podijeljen je u nekoliko koraka: 

  • definiranje svrhe implementacije, odnosno razrada vaših ciljeva koje želite postići s CRM sustavom
  • analiza vaših postojećih sustava i platformi koje koristite (web stranice, računovodstvenih programa i sl.)
  • planiranje implementacije i definiranje ciljeva
  • implementacija i integracija CRM sustava u vaše poslovanje
  • edukacija vaših djelatnika o radu s CRM sustavom
  • kontinuirano održavanje, podrška i savjetovanje

HubSpot CRM sustav usklađen je s GDPR Uredbom EU

Implementaciju CRM sustava radimo u potpunosti u skladu s GDPR Uredbom Europske unije odnosno štitimo privatnosti korisnika vašeg poduzeća, programiramo odgovarajuće obavijesti o kolačićima na web stranici te postavljamo generičku obavijest o zaštiti podataka na web stranici. 

Trajanje implementacije: implementacija sustava za tvrtku s oko 10 djelatnika te edukacija traje u prosjeku oko 130 radnih sati.