HOSTING PO MJERI

Kreiramo pojedinačne pakete prema potrebama klijenata

Isprobajte hosting pakete koje kreiramo specijalno za vas. Ovisno o vašim potrebama i količini podataka radimo pakete primjerene veličine i optimalne cijene. Ne očekujemo od Vas da se uklopite u već postojeće pakete jer znamo koliko je važno imati sigurnu i pouzdanu platformu.

Bez obzira trebate li hosting za vlastite privatne potrebe ili u poslovne svrhe nudimo Vam savršeno rješenje za Vas. Kako? Jer kreiramo pakete upravo za pojedinačne potrebe klijente sastavljajući tako odgovarajući omjer potrebne razine sigurnosti, veličine i cijene. Naša hosting usluga pouzdana je i sigurna, a u slučaju poteškoća ili dodatnih upita uvijek se možete osloniti na našu korisničku podršku koju nudimo 0-24h dnevno, 7 dana tjedno! Garantiramo da ćemo rješavanju Vaše poteškoće pristupiti kroz naredna 24 sata od prijave problema – 99% vremena vaši mailovi i stranice funkcioniraju besprijekorno.

KREIRAMO PAKETE

prema vašim potrebama

VELIČINA I CIJENA

u savršenom omjeru

SIGURNOST

štitimo podatke

KORISNIČKA PODRŠKA

tu smo za vas

BACK UP

pohrana podataka

BESRPIJEKORAN RAD

99% vremena

Na naše sigurne servere možete smjestiti neograničeni broj mail adresa i web stranica ili web shopova, a sve skupa funkcionira brzo i bez nepotrebnih zastoja. Kako bi vaši podaci bili još sigurniji, a gubitak istih sveden na minimum redovito radimo back up (sigurnosno pohranjivanje) mailova i ostalih podataka. Naš hosting potpuno je siguran, a na eventualne napade reagiramo brzo štiteći vaše podatke u svakom trenutku.

Naš tim stručnjaka također stoji na raspolaganju za kompletno prebacivanje vašeg sadržaja s hostinga na kojem su trenutno vaši podaci na našu platformu gdje će se izvršiti potpuna konfiguracija za optimalni nastavak rada.