Više o nama

SMARTDesign brend je tvrtke GREGIĆ ADVISORY d.o.o.

S Vama od 2017. godine...

Početak poslovanja

Društvo GREGIĆ ADVISORY d.o.o. osnovano je 2017. godine. Sjedište trg. društva je u Zagrebu te se od svojih početaka primarno bavi računalnim programiranjem, razvojem rješenja za online prodaju i drugim informatičkim rješenjima prilagođenih potrebama klijenta. U našoj ponudi radimo “custom” rješenja po mjeri te posjedujemo lepezu gotovih proizvoda u obliku web shopova, CRM i ERP sustava. 

Naša stručnost

Naši djelatnici imaju više od 7 godina iskustva u razvoju i održavanju informatičkih i web rješenja za tvrtke i institucije. Unatoč tome kontinuirano radimo na usavršavanju naših znanja i optimizaciji poslovnih procesa kako bi bili u mogućnosti pružiti najefikasnije usluge. Zadovoljstvno nam je istaknuti da smo kroz godine rada dobili povjerenje velikog broja tvrtki i organizacija. 

Naša misija

Misija naše tvrtke od samih početaka je pružiti kvalitetnu informatičku i web podršku našim partnerima te stvarati dugoročne suradnje na obostrano zadovoljstvo. U svakom trenutku pružiti potrebnu korisničku podršku i konzultacije kako bi i vaše poslovanje moglo neometano rasti neopterečeno informatičkim poslovnim procesima. 

Skip to content