NAŠE USLUGE

Programiranje

Pokrivamo sve ključne komponente web programiranja koristeći nove pristupe i tehnologije u poslovanju.

Programiranje i dizajn aplikacija

Obuhvaćamo cjelokupan proces razvoja softverskih rješenja, od inicijalne ideje do konačne implementacije, edukacije, održavanja i podrške. Dizajn aplikacija prilagođavamo potrebama i očekivanjima vaših korisnika, s naglaskom na funkcionalnost i jednostavnost korištenja.

Razvijamo aplikacije za različite platforme, uključujući mobilne uređaje te pružamo integraciju s postojećim sustavima i uslugama.

Proces izrade aplikacija započinjemo detaljnom analizom i planiranjem kako bismo osigurali da sve faze razvoja teku glatko i da konačni proizvod ispunjava sve postavljene ciljeve. Tijekom razvoja, redovito komuniciramo s vama kako bismo osigurali da su sve vaše potrebe adekvatno zadovoljene. Nakon implementacije, pružamo kontinuiranu podršku i održavanje kako bi vaša aplikacija uvijek bila ažurirana i optimalno funkcionirala.

B2C i B2B Internet trgovine

Radimo razvoj i implementaciju vrhunskih online trgovina koje su dizajnirane kako bi poboljšale iskustvo kupovine krajnjih korisnika. Razumijemo važnost funkcionalnosti i estetike, te stoga kreiramo responzivne i vizualno privlačne web trgovine koje su jednostavne za navigaciju i korištenje.

Kroz sveobuhvatan proces, od inicijalne analize tržišta i potreba vaših kupaca do konačnog razvoja i postavljanja trgovine, osiguravamo da svaka faza projekta bude izvedena s najvećom pažnjom i profesionalizmom.

Naše internet trgovine uključuju napredne značajke kao što su personalizirane preporuke proizvoda, jednostavni procesi plaćanja, integracija s raznim sustavima plaćanja i logističkim servisima, kao i alatima za upravljanje zalihama i narudžbama.

Pružamo i podršku za SEO optimizaciju kako bi vaša trgovina bila lako pronađena na pretraživačima, te analitičke alate koji vam omogućuju praćenje i analizu ponašanja korisnika.

Kontinuirana tehnička podrška i održavanje osiguravaju da vaša internet trgovina uvijek radi besprijekorno, omogućujući vam da se fokusirate na rast i razvoj vašeg poslovanja.

Održavanje aplikacija i internet trgovina

Osiguravamo da vaši digitalni alati uvijek funkcioniraju optimalno i bez prekida. Razumijemo koliko su važne pouzdane aplikacije i internet trgovine za vaše poslovanje, stoga pružamo sveobuhvatno tehničko održavanje koje uključuje redovita ažuriranja, sigurnosne provjere i optimizaciju performansi.

Naš tim stručnjaka kontinuirano prati rad vaših aplikacija i internet trgovina, brzo reagira na eventualne probleme i pruža podršku za poboljšanja funkcionalnosti.

Osiguravamo da vaši sustavi budu uvijek usklađeni s najnovijim tehnologijama i sigurnosnim standardima, smanjujući rizik od kibernetičkih napada i tehničkih problema. Pružamo usluge backup-a i vraćanja podataka kako biste uvijek imali pristup vitalnim informacijama. Naša proaktivna strategija održavanja uključuje praćenje performansi i analizu podataka kako bismo identificirali i riješili potencijalne probleme prije nego što utječu na vaše poslovanje.

IT podrška

Pružamo sveobuhvatnu i pouzdanu tehničku podršku koja omogućuje vašem poslovanju nesmetano funkcioniranje u digitalnom svijetu.

S našim timom iskusnih IT stručnjaka, osiguravamo brzu i učinkovitu pomoć za sve vaše tehnološke potrebe, od svakodnevnih problema s računalima i mrežama do složenih tehničkih izazova.

Pružamo kontinuiranu podršku kako bismo osigurali da vaši sustavi i aplikacije uvijek rade bez prekida. Naša usluga uključuje dijagnostiku i rješavanje problema, instalaciju i konfiguraciju softvera, upravljanje mrežama, kao i sigurnosne provjere i zaštitu od kibernetičkih prijetnji. Također nudimo podršku za migraciju podataka, backup rješenja i vraćanje podataka, osiguravajući da su vaši podaci uvijek zaštićeni i dostupni.

Zašto odabrati SMART Design?

  • dedicirani tim certificiranih stručnjaka koji se isključivo bave razvojem i održavanjem softverskih rješenja
  • posjedujemo znanje u primjeni, implementaciji i razvoju GDPR softverskih rješenja
  • naši programeri posjeduju napredno poznavanje optimizacije performansi različitih aplikacija i sustava te koristimo nekoliko popularnih programskih jezika u našem standardnom polovanju
  • predlažemo samo one tehnologije i pristupe koji mogu najbrže i najpovoljnije proizvesti pozitivan učinak na rast vašeg poslovanja