Najam web stranice

Niste sigurni trebate li izrađivati vlastitu web stranicu ili uzeti već gotovo rješenje u najam? Razmislite o ovoj situaciji… ako želite kvalitetnu web stranicu (stranicu koja će vam generirati nove kupce i prihode) za Hrvatsko tržište cijena izrade vlastite web stranice iznosi minimalno oko 900 € + PDV ili više i potrebno je 30-60 dana za izradu. Za iznose manje od navedenog možete dobiti web stranicu, ali takvu web stranicu nitko neće moći pronaći na internetu i od nje nećete imati nove kupce niti povećanje prodaje i prihoda. 

Najam web stranice

U slučaju da vam izrada web stranice trenutno nije prihvatljiva opcija, možete uzeti u najam naše već gotovo rješenje web stranice i plaćati mjesečnu cijenu usluge. Naša gotova rješenja cjenovno su pristupačna, ali su web stranice kvalitetne, testirane i optimizirane – novi kupci lako će vas naći i vjerojatno ćete ostvarivati veću prodaju i rast prihoda. 

Najam web shopa

Možda niste sigurni trebate li izrađivati vlastiti web shop ili uzeti već gotovo rješenje u najam? Ako ste u nedoumici donosimo vam rješenje. Kvalitetan web shop (koji će vam generirati nove kupce i ostvarivati prodaju vaših artikala) za Hrvatsko tržište iznosi minimalno 2.000,00 € + PDV ili više (cijene nekada idu i do 25.000,00 € za profesionalna rješenja) a izrada traje od 60-90 dana. Za iznose manje od navedenog možete dobiti web shop koji nije kvalitetan, ne ulijeva povjerenje kupcima i preko kojeg kupci nisu voljni kupiti proizvode. Također, sumnjivo jeftini web shopovi teško da mogu biti odgovarajuće kvalitete i karakteristika.

Najam web shopa

U slučaju da vam izrada web shopa trenutno nije prihvatljiva opcija, možete uzeti u najam naše već gotovo rješenje web shopa i plaćati mjesečnu cijenu usluge. Naša gotova rješenja cjenovno su pristupačna, ali su web shopovi testirani, kvalitetni i provjereno donose prihode našim klijentima – novi kupci lako će vas naći i rado kupiti vaše proizvode. 

Web stranice i Internet trgovine na kojima radimo koristi približno 100 000 korisnika svaki mjesec.