IZRADA WEB STRANICA

Web stranica treba biti prilagođena potrebama i ciljevima poslovanja

Današnja Izrada web stranica mora biti prilagođena svim uređajima te koristiti nove tehnologije i moderan UI/UX dizajn kako bi zadovoljila potrebe današnjih internet korisnika. Prilikom izrade web stranice uvijek vodite računa da konačno web rješenje bude jednostavno za korištenje, dizajnerski privlačno i brzo. Na taj način kreirat ćete kvalitetno korisničko iskustvo na vašoj web stranici.

O nama i izradi web stranica

SMART Design brend je tvrtke Gregić advisory specijaliziran za izradu i dizajn web stranica i web shopova. Tvrtka uspješno posluje diljem cijele Hrvatske i šire od svog osnutka 2017. godine o čemu svjedoče naše reference.

U današnjem dinamičnom poslovnom okruženju, pitanje nije više “Trebam li web stranicu?” već “Kako to da je već nemam?” Digitalna era u kojoj živimo transformirala je način na koji komuniciramo, istražujemo i donosimo odluke. U takvom kontekstu, web stranica nije samo estetski element ili luksuz, već esencijalni alat koji oblikuje percepciju vašeg poslovanja i omogućuje vam da dosegnete vašu publiku i kupce. 

Globalni Doseg i Dostupnost 24/7

Web stranica omogućuje vašem poslovanju da bude prisutno svakodnevno, bez obzira na radno vrijeme ili geografsku lokaciju. Potencijalni klijenti mogu istražiti vaše proizvode i usluge, dobiti informacije o vama i kontaktirati vas u bilo kojem trenutku. Web stranica predstavlja vaše neprestano dostupno virtualno sjedište vašeg poslovanja i povećava šanse za angažman i interakciju s publikom i kupcima. 

Prvi Dojam i Povjerenje

Vaša web stranica danas je gotovo uvijek prvi doticaj s vašim potencijalnim klijentima. Ovakva prilika za ostavljanje snažnog prvog dojma ne smije se zanemariti. Profesionalno dizajnirana web stranica s jasnim informacijama, atraktivnim vizualima i intuitivnom navigacijom odražava vašu ozbiljnost i posvećenost prema kvaliteti. Kvalitetna web stranica pomaže izgraditi povjerenje kupaca u vašu tvrtku i brend.

Vidljivost i Doseg

Današnji korisnici okrenuli su se pretraživanju na internetu kako bi pronašli proizvode, usluge i informacije. Ako vaše poslovanje nije prisutno online, gubite priliku da budete vidljivi onima koji vas traže. Web stranica s optimiziranim sadržajem za tražilice (SEO) pomaže vam da se istaknete na rezultatima pretraživanja i privučete relevantnu publiku.

Dijeljenje Informacija i Edukacija

Web stranica vaše tvrtke izvrsna je platforma za dijeljenje informacija o vašim proizvodima, uslugama, misiji i vrijednostima vašeg poslovanja. Blogovi, članci i slični korisni resursi mogu educirati vašu publiku, demonstrirati vašu stručnost i pomoći u izgradnji zajednice oko vašeg poslovanja.

Konkurentska Prednost

U današnjem poslovnom svijetu gdje gotovo svaka tvrtka ima svoju web stranicu, nedostatak prisutnosti na internetu može vas staviti u vrlo nepovoljan položaj. Vaša web stranica postaje konkurentska prednost koja vas izdvaja iz mnoštva, pomaže vam da se istaknete kao lider u svojoj industriji i privuče kvalitetne kupce i klijente.

IZRADA WEB STRANICA

Proces izrade web stranica podjeljen je u nekoliko koraka: 

  • definiranje svrhe izrade web stranice ili web shopa (povećanje broja klijenata, pokretanje/poboljšavanje vaše online prodaje, brending, PR i slični ciljevi vašeg poslovanja)
  • definiranje potrebnih funkcionalnosti buduće web stranice
  • dogovor oko ponude, cijene i rokova isporuke 
  • potpisivanje ugovora o izradi web stranica ili prihvaćanje ponude
  • dostava materijala potrebih za izradu (tekstovi i vizualni sadržaji)
  • izrada web stranica i objavljivanje web stranica na Internetu
  • održavanje web stranice i marketing

Proces izrade web stranice u prosjeku traje od 30 do 90 dana, ovisno o složenosti projekta.

Izrada web stranica u skladu s GDPR Uredbom Europske Unije

Web stranice radimo u potpunosti u skladu s GDPR Uredbom Europske unije odnosno štitimo privatnost korisnika vaše web stranice, programiramo odgovarajuće obavijesti o kolačićima na web stranici te postavljamo generičku obavijest o zaštiti podataka na web stranici. 

U slučaju izrade web shopa (Internet trgovine) na web stranice dodatno postavljamo vaše ili generičke Uvjete kupnje i korištenja internetskog prodajnog mjesta kako bi vaš web shop bio u potpunosti u skladu s propisima Republike Hrvatske i Europske unije. 

Web stranice i Internet trgovine na kojima radimo koristi približno 100 000 korisnika svaki mjesec.