O NAMA

SMART Design

Smart design kao dio tvrtke Gregić advisory specijaliziran je za izradu i dizajn web stranica i web shopova. Tvrtka uspješno posluje diljem cijele Hrvatske i šire od svog osnutka o čemu svjedoče naše reference.

Naši djelatnici s višegodišnjim iskustvom u IT industriji rado sudjeluju u kvalitetnim projektima kojima smo potpuno posvećeni. Krajnji cilj nam je zadovoljni klijent i kvaliteta isporučenog proizvoda. Kako bismo to i postigli, osim elegantnog, pametnog i jednostavnog dizajna stranice koje izrađujemo su stabilne, sigurne, usklađene sa zakonskim i GDPR odredbama i preostalim ključnim elementima koje propisuje određena djelatnost. Svjesni činjenice da je svakom klijentu ideja istaknuti se među konkurentima, u ponudu uključujemo i SEO optimizaciju web stranica i proizvoda na web shopu. 

Osim izrade web stranica nudimo cjelokupnu uslugu digitalizacije poslovanja, što znači da se u našoj ponudi nalazi i usluga hostinga, povezivanje web shopa s računovodstvenim programima, implementacija kartičnog plaćanja i sl. Nakon izrade stranice nastavljamo s potrebnim marketingom i automatizacijom marketinga. Ako klijent želi iskoristiti uloženo u web stranicu i ostvariti maksimalnu korist naš tim vrši oglašavanje iste kroz kanale koji su najoptimalniji za pojedinu djelatnost uključujući izradu svih promotivnih materijala u digitalnom obliku.

Sve detalje, kao i želje klijenata dogovaramo na obostrano zadovoljstvo u razumnim vremenskim i cjenovnim okvirima.

Osim naših završenih projekata ponosni smo i na razne certifikate koje kontinuirano stječemo: SEO, DBA, GDPR. Osim navedenog član smo Google partner programa i udruge eCommerce Hrvatska što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo određene beneficije pri suradnji.

Zatražite ponudu i saznajte više o nama i našoj ponudi.

Naši klijenti

Web stranice koje smo do sada izradili mjesečno koristi preko 10 000 korisnika.