O NAMA

SMART Design

SMART Design kao dio tvrtke Gregić Advisory d.o.o. usmjeren je na izradu, dizajn i programiranje web stranica, web shopova i ostalih programskih rješenja.

Klijentima želimo omogućiti kompletnu i profesionalnu uslugu koja zadovoljava standarde kvalitete programskih rješenja i koja su u skladu sa zakonskim okvirima. Rješenja koja pružamo ovisno o vašim potrebama variraju od jednostavnijih web stranica do složenih web portala i web shopova za privatne i javne naručitelje. Naši djelatnici s višegodišnjim iskustvom u IT industriji i marketingu rado će se posvetiti Vašem projektu i provesti ga od početnih faza razvoja do realizacije i produkcije.

Naglasak i krajnji cilj uvijek stavljamo na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu isporučenog proizvoda i poštivanje ugovorenih rokova. Kako bismo to i postigli, osim elegantnog, pametnog i jednostavnog dizajna web stranice i web shopovi koje izrađujemo su stabilne, sigurne, usklađene sa zakonskim i GDPR odredbama te preostalim ključnim elementima koje propisuje određena djelatnost. Svjesni činjenice da je svakom klijentu ideja istaknuti se među konkurentima, u ponudu uključujemo i SEO optimizaciju web stranica i proizvoda na web shopu.

Osim izrade web stranica i web shopova nudimo cjelokupnu uslugu digitalizacije poslovanja, što znači da se u našoj ponudi nalazi i usluga hostinga, povezivanje web shopa s računovodstvenim programima, implementacija kartičnog plaćanja, povezivanje s raznim CRM sustavima i srodne usluge. Nakon izrade stranice nastavljamo s potrebnim marketingom i automatizacijom marketinga. Ako klijent želi iskoristiti uloženo u web stranicu i ostvariti maksimalnu korist naš tim vrši oglašavanje iste kroz kanale koji su najoptimalniji za pojedinu djelatnost uključujući izradu svih promotivnih materijala u digitalnom obliku.

Sve detalje, kao i želje klijenata dogovaramo na obostrano zadovoljstvo u razumnim vremenskim i cjenovnim okvirima.

Osim naših završenih projekata ponosni smo i na razne certifikate koje kontinuirano stječemo: SEO, DBA, GDPR. Osim navedenog član smo Google partner programa i udruge eCommerce Hrvatska što nam omogućava da svojim klijentima ponudimo određene beneficije pri suradnji.

Zatražite ponudu i saznajte više o nama i našim uslugama.

Naši klijenti

Web stranice i Internet trgovine na kojima radimo koristi približno 100 000 korisnika svaki mjesec.